Menu

Haparanda Serie

25 oktober 2020

Het Duo Ebano, bestaand uit Marco Danesi (klarinet) en Paolo Gorini (piano) zou in mei in de Studio optreden, maar het virus gooide roet in het eten. Nu laten we het zeker doorgaan en spelen ze de Vier Stücke für Klarinett und Klavier van Alban Berg, een sleutelwerk  van de nieuwe muziek uit de vroege twintigste eeuw. Daarnaast Brahms of Schumann en misschien ook een werk van Paolo zelf. Het Duo Ebano speelt in september in de internationale Gaudeamus Muziekweek. 

 29 november 2020

Het Belinfante Quartet, bestaand uit Olivia Scheepers (viool), Fiona Robertson (viool), Sophie Vroegop (altviool), Pau Marquès i Oleo (cello), ontving onlangs een tweejarige subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In Studio H67 spelen zij kwartetten van Haydn, Beethoven, Joseph de Boulogne en de 3 Divertimenti for String Quartet van Benjamin Britten.

Gang van zaken en reserveren
De concerten zijn op zondagmiddag, beginnen om 15 uur (inloop vanaf 14.30 uur) en duren tot ca 16.45. De borrel na afloop wordt noodzakelijkerwijs voorlopig opgeschort, maar er is horeca op 5 minuten loopafstand voor wie na afloop toch graag in klein gezelschap wil napraten. Voor de Haparanda concerten nodigen wij zelf de musici uit, tijdens een korte pauze gaan we dan met de pet rond. De Houthaven concerten worden door de musici georganiseerd, zij hanteren wisselende entreeprijzen.

U kunt vanaf nu reserveren, doe het snel want het aantal zitplaatsen is gereduceerd om de 1.5 meter afstand te kunnen aanhouden en ‘verkeersproblemen’ te voorkomen.

En zoals overal elders geldt in de Studio ook de regel: blijf thuis als je klachten hebt, wees voorzichtig en gedraag je verantwoordelijk.