Menu

Haparanda Serie

20 oktober 2019
Thies Roorda (fluit) en Alessandro Soccorsi (piano) spelen de Suite Florentine van Charles-Marie Widor, Pwyll van Giacinto Scelsi en een selectie van hun onlangs bij Naxos verschenen cd Flute Music from the Harlequin Years, met verrassend Frans repertoire. Meer informatie over dit concert.

1 december 2019
Het Berlage Saxofoon Kwartet (Lars Niederstrasser, Peter Vigh, Juani Palop Tecles en Eva van Grinsven) spelen de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach in een gloednieuwe bewerking van Peter Vigh, een voorproefje van hun project New Light on Goldberg.

8 maart 2020
Daniel Leenders (viool) en Joel Gester Suárez (piano), twee jonge talenten van het Conservatorium van Amsterdam, spelen samen een van de sonates van Beethoven uit en ieder ook een solo stuk. Daniel, die dan net terug is van een half jaar studie in Philadelphia, kiest Bach en Joel heeft een voorkeur voor Spaans repertoire. Meer informatie over dit concert.

10 mei 2020
Het Duo Ebano, bestaand uit Marco Danesi (klarinet) en Paolo Gorini (piano), dat is geselecteerd als een van de finalisten voor Dutch Classical Talent 2019/20, speelt de Vier Stücke für Klarinette und Klavier van Alban Berg, een sleutelwerk van de nieuwe muziek uit de vroege twintigste eeuw. Daarnaast bevat het programma een aantal werken uit de negentiende eeuw.

Gang van zaken en reserveren
De concerten zijn op zondagmiddag, beginnen om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) en duren tot ca 16.45. Na afloop staat er altijd een glas en een hapje klaar. Voor de Haparandaconcerten nodigen wij zelf de musici uit, tijdens een korte pauze gaan we dan met de pet rond. De Houthavenconcerten worden door de musici georganiseerd, zij hanteren wisselende entreeprijzen.

Van alle concerten sturen wij ruim van te voren de complete programmagegevens per mail aan u toe. Maar er kan nu al gereserveerd worden voor een of meer onderstaande data. Let op: het aantal zitplaatsen is beperkt (40 maximaal), soms loopt het storm en moeten we tot onze grote spijt een “helaas, we zijn vol” verkopen.