Menu

Haparanda Serie

10 oktober 2021

Het Artist Pianoduo, Martje van Damme en Inés Costales, speelt quatre mains en op twee vleugels (Pleyel 1911, Steinway 1919) werken van Chabrier, Debussy, Ravel en Poulenc.

12 december 2021

Emma Roijackers (viool) en Laurens de Man (piano) met o.a. een sonate van Mozart, Suddenly wobbly van Martijn Padding, Schumanns Fantasiestücke en werken van Wieniawski en Bach. Een deel van dit programma spelen zij ter voorbereiding op het Oskar Back concours dat van 8 tot 29 januari 2022 wordt gehouden in Utrecht en Amsterdam.

Gang van zaken en reserveren
De concerten beginnen om 15 uur (inloop vanaf 14.30 uur) en duren tot ca 16.45. Voor de borrel na afloop hebben wij een veilige vorm gevonden. Voor de Haparanda concerten nodigen wij zelf de musici uit, tijdens een korte pauze gaan we met de pet rond. De Houthaven concerten worden door de musici georganiseerd, zij hanteren wisselende entreeprijzen.

En zoals overal elders geldt bij ons ook de regel: blijf thuis als je klachten hebt, wees voorzichtig en gedraag je verantwoordelijk. Wij rekenen er op dat alle bezoekers van de Studio tweemaal zijn gevaccineerd!