Menu

25 mei 2015

mei 14, 2015  |  Haparanda Verleden

Op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag, 15h) treden
Laura Oomens (viool) en Olivia Canolle (piano) op in Studio H67 met werken van Edward Elgar, Roffredo Caetani, Francis Poulenc en Giovanni Sgambati. Entree: vrijwillige bijdrage. Reserveren via info@studioh67.nl

Laura Oomens speelt sinds haar vierde jaar viool. Zij kreeg les van Herman Krebbers, Uwe-Martin Haiberg en David Takeno. Van 2007 tot 2010 was zij als eerste violiste verbonden aan het Residentie Orkest. Sinds 2012 is zij plaatsvervangend aanvoerder tweede viool bij het Nederlands Kamerorkest en lid van het Vespucci Kwartet. Laura bespeelt een Joseph Gagliano uit 1779, die haar in bruikleen is gegeven door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

De pianiste Olivia Canolle werd in Frankrijk geboren en woont nu in Reading (UK). Zij studeerde aan het Conservatoire National de Region de Rueil-Malmaison, Parijs en de Guildhall School of Music and Drama, Londen, bij Denis Pascal, György Sebök, Nelly Ben-Or en anderen. In 1993 debuteerde zij met het vierde Pianoconcert van Beethoven in Aix-en-Provence. Sindsdien concerteerde Olivia in verschillende europese steden als soliste en in kamermuziekensembles.

LauraOomens Olivia