Menu

Houthaven serie

27 september 2020

Een fantastisch en niet-alledaags recital door sopraan Marene Elgershuizen en pianist Aleg Tryfanenkau. Hun programma bestaat uit de Rückert Lieder van Gustav Mahler, de Sieben Frühe Lieder van Alban Berg en Sånger vid Havet (Songs by the Sea) uit 1942 van de Zweedse componist Gösta Nystroem. Entree: € 30 p.p.
Reserveren: info@marenelgershuizen.nl en via info@studioh67.nl

8 november 2020

Isabel Vaz (cello) en Vasco Dantas (piano) spelen o.a. de Sonata uit 1913 van hun landgenoot, de Portugese componist Luís Freitas de Branco. Isabel zingt ook en heeft een mooie toegift beloofd…
Let op: dit concert van ca 60 minuten wordt om 15 uur en om 17 uur gespeeld! Bij de reservering graag aangeven of u om 15 of om 17 uur wilt komen.
Reserveren via info@studioh67.nl, de entreeprijs wordt later bekend gemaakt.

Gang van zaken en reserveren
De concerten zijn op zondagmiddag, beginnen om 15 uur (inloop vanaf 14.30 uur) en duren tot ca 16.45. De borrel na afloop wordt noodzakelijkerwijs voorlopig opgeschort, maar er is horeca op 5 minuten loopafstand voor wie na afloop toch graag in klein gezelschap wil napraten. Voor de Haparanda concerten nodigen wij zelf de musici uit, tijdens een korte pauze gaan we dan met de pet rond. De Houthaven concerten worden door de musici georganiseerd, zij hanteren wisselende entreeprijzen.

U kunt vanaf nu reserveren, doe het snel want het aantal zitplaatsen is gereduceerd om de 1.5 meter afstand te kunnen aanhouden en ‘verkeersproblemen’ te voorkomen.

En zoals overal elders geldt in de Studio ook de regel: blijf thuis als je klachten hebt, wees voorzichtig en gedraag je verantwoordelijk.